Over Current.Media

Welkom!

Welkom bij Current.Media, waar jarenlange expertise, passie en innovatie samenkomen om een ​​uniek mediaplanning- en inkoopbureau te creëren.

Ons team bestaat uit doorgewinterde professionals die hun vaardigheden hebben aangescherpt bij de grootste internationale mediabureaus en waardevolle ervaring hebben opgedaan die onze unieke aanpak vorm heeft gegeven. Current.Media, opgericht in 2016, is ontstaan ​​uit de wens om adverteerders gepersonaliseerde diensten te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen, waardoor we ons onderscheiden in de branche.

Onze missie

Onze missie is om uitzonderlijke service te leveren, het advertentieproces te vereenvoudigen en bedrijven in staat te stellen te floreren. Bij Current.Media geloven we in de transformerende kracht van adverteren en we zijn toegewijd om uw merk te helpen groeien.

We zijn er om u bij elke stap te ondersteunen

A tot Z accountmanagement is een belangrijke pijler in onze betrokkenheid bij opdrachtgevers. We zijn trots op onze niet-aflatende passie voor ons vak, proactiviteit, snelle responsiviteit, op onderzoek gebaseerde begeleiding, diepe betrokkenheid en anciënniteit. We zijn hier om u bij elke stap te ondersteunen en een soepele en bevredigende ervaring te garanderen.

De kern van Current.Media is onze netwerkmentaliteit, gevoed door het opbouwen en onderhouden van constructieve relaties. Onze goede relaties met media regies geven ons toegang tot de nieuwste kansen en trends en stellen ons in staat om zeer concurrerende prijzen voor onze klanten te garanderen. We zijn er trots op dat onze klanten ons blijven kiezen als hun partner en we werken elke dag hard om hun verwachtingen te overtreffen en hun doelen te realiseren.